10 september 2016
12:00

Väster/Näset

Referat: Hönö/Hjuvik - Väster/Näset

En grym skön lördag i Hästevik bidde det idag,,först hade vi förmatch mellan -03 girlsen Hjuvik/Hönö mot BK Häcken,,där bl.a de tre duktiga Thelma,,Hanna å Wera från Hönö va med..den matchen slutade 0-0...Väster/Näset kom på besök å hade revanch att kräva efter våran vinst i våras,,vi visste att dom skulle vara Taggade te tusen mot oss..första 25 min är Mycket jämn som helt rättvist slutar 1-1,,med ett dröm mål av oss,,Linnea gör ett perfekt inlägg som Lina Nickar/axlar in..period 2 startar lika jämnt men där vi tar över sista 17 minuterna,,Vi testade 2xWilma på topp ett tag å det gav resultat omgående,,Lindhult snurrar runt en spelare å lägger en macka te Fröken Karlsson som läckert trycker upp den i nät taket...2-1...vi fortsätter å trycka på å det skapas massor av lägen,,3-1 är Tilda påpasslig framme å skjuter mellan benen på målvakten,,Nu äger vi matchen å nu var det dags för Ida att göra 4-1 med en volley...Period 3..denna period blir en mer kämpa kamp,,V/N dundrar ett skott som Emma räddar men råkar plocka upp returen utanför straffområdet,,indirekt frispark..Nu blir det väldigt förvirrat för tjejerna,,många vet inte riktigt va dom ska stå å så,,Oss ledares fel,,har juh inte tränat detta..efter att vi tjyvat flera gånger å lika många omfrisparkar så fick V/N te de å satte den i nättaket mycket snyggt..Nu lyfter sig tjejerna igen för mer mål ska dom itte få,,tvärtom vi hade kunnat göra 5-2,,men matchen slutar 4-2